ویدیو آموزشی شماره 70- مید ساید در مسترینگ

در این ویدیو طریقه ی مید ساید کردن در مسترینگ آموزش داده می شود.

برای مسترینگ از یک فرمت‘.wav’ یا ‘.aiff’ کمپرس نشده استفاده کنید.من به شخصه علاقه به مستر کردن با96kHz, 24bit را دارم.مستر کردن با رزولوشن بالاتر به کامپیوتر کمک میکند در هنگام پروسس کردن دقت بالاتری داشته باشد.(توجه کنید که، این موضوع به معنی داشتن صدای بهتر نیست.) از Bit depth 24 بیت برای ضبط صدا، میکس و مسترینگ استفاده کنید.از نرخ نمونه برداری 96 کیلو هرتز برای مسترینگ استفاده کنید.اگر سیستم شما مشکلی با این موضوع داره زیاد نگران نباشید اختلاف زیادی در این موضوع نیست که نگران آن باشید.( از44.100 یا  48.000 استفاده کنید.) بزرگترین مشکل در استفاده از روزلوشن های بالاتر CPU می‌ باشد در زمانی که از 96 به جای 48 استفاده می کنید در واقع دارید دو برابر از CPU کار می کشید.وقتی که 80 لاین با کلی پلاگین دارید این موضوع عقلانی نیست که از 96kHz استفاده کنید.دلیل اصلی استفاده از روزلوشین های بالاتر در مسترینگ داشتن حداکثر کیفیت لازم در مسترینگ می باشد.

رفع نواقص در اکولایز مسترینگ برای داشتن یک صدای طبیعی در هنگام بالا بردن یک محدودی فرکانسی از کیو باز و در هنگام کاهش صدا از کیو بسته استفاده کنید.

در اکولایز مسترینگ برای رفع نواقص جزئی از نمودار 6dB استفاده کنید.این امر کاملا درست است که از ما از گوش های خود برای میکس استفاده می کنیم اما این نمودارها از لحاظ تصویری کمک زیادی به ما می کند.

در مسترینگ بیشتر از  3 دسی بل تقویت یا تضیف نکنید.اگر احساس می کنید به بیشتر از این میزان نیاز دارید به مرحله میکس برگردید و نواقص را در آنجا برطرف کنید.

استفاده زیاد از پلاگین ها به خصوص در مسترینگ خیلی وسوسه کننده است. اما وقتی نیازی به پلاگین اضافی ندارید از آنها استفاده نکنید.

Mide-Side یک تکنیک بسیار کاربردی است